Kinderdagverblijf De Kleine Roos

 
 


De Kleine Roos is een kleinschalig kinderdagverblijf op een prachtige, sfeervolle en vooral groene locatie in Amsterdam Oost-Watergraafsmeer. Een heerlijke vrije plek, waar kinderen en ouders graag komen, waar je kunt ‘zijn wie je bent’ en waar de tijd en de ruimte is om plezier te maken. In De Kleine Roos voelt iedereen zich meteen welkom.


De kinderen variëren in de leeftijd vanaf 4 maanden tot 4 jaar. Je kunt als kind genieten van een overvloed aan ruimte en een  rijkdom aan uitdagingen! Met een maximale groepsgrootte van 15 kinderen en een heerlijke tuin waarin je kunt tuinieren, fietsen, ballen en lachen en waar zand, gras, water en modder een avontuur vormen.


Uit de liefdevolle en oplettende aanwezigheid van Albertine en medewerkers, die de kinderen begeleiden, spreekt ervaring en een bijzondere samenwerking. Kinderen en ouders voelen zich prettig. Er is echt contact. Het is duidelijk dat de Kleine Roos ‘samen’ wordt gemaakt: … de kinderen zijn als de blaadjes, samen vormen ze ‘De Kleine Roos’.

 

“De Kleine Roos wordt samen gemaakt...
Je voelt je meteen welkom bij binnenkomst!”

KIJK DE FILM ONDER HET KOPJE FOTO ALBUM